Hoe kan ik een wachtwoord instellen voor mijn account of mijn wachtwoord resetten?

Als u uw wachtwoord vergeten bent of als u er geen hebt en er een wilt aanmaken (bijvoorbeeld als u zich via uw Facebook-, Twitter- of LinkedIn-account hebt aangemeld voor Musebooks), volg dan deze stappen:

1. Zorg ervoor dat u bent uitgelogd op Musebooks.
  2. Selecteer op de inlogpagina Forgot Your Password?
  3. Voer het e-mailadres in dat bij uw account hoort.
  4. Er wordt een bevestigingsmail verzonden naar u. Volg de link in de e-mail om uw wachtwoord in te stellen.

Als u reeds een wachtwoord hebt en u wil uw wachtwoord resetten: log in op www.musebooks.world en selecteer My Account onder het tabblad Account in het menu bovenaan. Onder Account Information ziet u een optie om uw wachtwoord te resetten.