Ik kan mijn Musebook niet meer terugvinden hoewel het lukte om mijn BookKey in te geven.

Ga naar www.musebooks.world en klik op MyBooks om naar uw cloudbibliotheek te gaan. Uw boek staat daar uitgelicht in het boekenrek, samen met het gratis boek. Als u op het boek klikt, kan u het boek openen.

Als u moet inloggen gebruikt u het mailadres dat u eerder opgaf en uw paswoord. U hoeft de BookKey niet opnieuw in te geven. Ga dus zeker niet via de BookKey-pagina!