Ik krijg de melding “Oops. This BookKey is already used.”

Bij het ingeven van de Book Key maken we automatisch uw persoonlijke cloudbibliotheek MyBooks aan. Daar staan uw digitale boeken, Musebooks.

U hoeft bij terugkeer dus niet opnieuw uw BookKey in te geven.

Gewoon op MyBooks klikken. U vindt de link MyBooks op onze homepagina www.musebooks.world of in het menu rechtsboven.

Als u vanop een andere computer naar uw boeken wil of als u lange tijd weg blijft, dan kan het dat u opnieuw in moet loggen op Musebooks.world met het e-mailadres en wachtwoord dat u koos bij het ingeven van uw BookKey. U hoeft de BookKey niet opnieuw in te geven. Ga dus zeker niet via de BookKey-pagina!