Hoe kan ik mijn promotiecode gebruiken voor mijn gratis digitale kunstboek bij de check out?

U hoeft voor uw gratis of inclusief digitale kunstboek, Musebook, niet meer via de check out. We hebben een nieuwe procedure die veel gemakkelijker is:

• Ga naar musebooks.world/bookkey
  • Geef uw e-mailadres en kies een wachtwoord. Op die manier heeft u toegang tot uw persoonlijke cloudbibliotheek.
  • Geef uw Book Key in.

Uw Musebook verschijnt automatisch in uw digitale cloudbibliotheek MyBooks die gekoppeld is aan uw account. Uw boek staat daar uitgelicht in het boekenrek, samen met het gratis boek. Als u op het boek klikt, kan u het boek openen.