Hoe geef ik mijn BookKey in?

Een BookKey ingeven voor een gratis of inclusiefboek is zeer eenvoudig:

• Ga naar musebooks.world/bookkey
  • Geef uw email adres in en kies een wachtwoord. Op die manier heeft u toegang tot uw Musebooks account en persoonlijke digitale bibliotheek.
  • Geef uw Book Key in.

Misschien heeft u nog een oude BookKey waarin beschreven staat dat je via het winkelkarretje moet gaan? Negeer de aanwijzingen, want ook voor die codes kan u deze eenvoudige procedure volgen.

Uw digitaal Musebook verschijnt automatisch in uw persoonlijk cloudbibliotheek MyBooks die gekoppeld is aan uw Musebook account. Als u daar op het boek klikt, opent het boek zich.