Hoe kan ik inloggen op mijn Musebooks account?

Als u opnieuw toegang wil hebben tot uw boeken, hoeft u in principe niet opnieuw in te loggen omdat het systeem uw account zal herkennen dankzij een cookie. Gewoon op My Books klikken.

Maar als u langere tijd weg bent geweest of u gebruikt een andere computer moet u inderdaad inloggen.

Als u op My Books klikt krijgt u een inlogvenster te zien. Kies daar ‘Returning visitor’. U moet dan klikken op ‘Returning visitor’ rechtsboven.