Kan ik mijn digitale kunstboeken lezen op alle digitale toestellen?

Onze website is ‘full responsive’, wat betekent dat onze website zich aanpast aan alle schermgroottes en aan zowel verticale als horizontale schermoriëntaties. Dit wil zeggen dat u in principe uw Musebooks op alle digitale toestellen kan lezen. Ga naar www.musebooks.world en klik op MyBooks om uw boeken te bekijken.

U kan ook de gratis Musebooks mobiele app voor Apple en Android gebruiken. U hoeft enkel opnieuw in te loggen.

Opgelet: Als u zich aanmeldde voor Musebooks met uw Facebook-account, Twitter-account of LinkedIn-account, moet u eerst een wachtwoord aanmaken om gebruik te maken van de app. Ga naar www.musebooks.world, zorg ervoor dat u bent uitgelogd en selecteer Forgot Your Pasword? op de inlogpagina.