Kan ik mijn digitale kunstboeken lezen op alle digitale toestellen?

Onze website is ‘full responsive’, wat betekent dat onze website zich aanpast aan alle schermgroottes. Dit wil zeggen dat u in principe uw Musebooks op alle digitale toestellen kan lezen.

Als u bijvoorbeeld via uw smartphone onze website bezoekt, krijgt u de mobielvriendelijke versie waardoor u uw Musebooks op een gemakkelijke manier kan lezen. U kan uw boeken ook op verschillende computers lezen. U hoeft enkel opnieuw in te loggen.